GY.I.K.

 

 

Gyakran ismételt kérdések

 

 

Milyen típust válasszak ha túl magas a páratartalom a lakásban?

Két állású de nyitott állapotban automata üzemmódba váltó, pára-szabályzott készüléket javasoljuk de ez függ az ingatlan adottságaitól, méretétől stb..ez ügyben hívjon minket telefonon

 

 

Penészedik a lakásom, mit tegyek?

Van megoldás!

A kiváltó okot kell megszüntetni amiben nagy tapasztalatunk van, hívjon minket bizalommal, mi kizárólag a végleges megoldásra fogunk törekedni.

 

 

Kéményseprő illetve a gázművek nyílt égésterű gázkészülék miatt előírta szellőző beépítését, milyen típust válasszak?

Itt kizárólag a nem lezárható típusokat szokták elfogadni de ezen belül el kell dönteni hogy pára-szabályzott vagy növelt fix léghozamú készülék felel meg az Ön számára, itt szintén egyeztessen telefonon velünk mert függ a gázkészülék típusától, teljesítményétől, elhelyezkedésétől, stb..

 

 

Hogyan rendelhetem meg a légszellőző szerelését?

Akár egyszerűen telefonon, ürlapon vagy emailen is megrendelheti a kapcsolat menüpont alatt, minden esetben visszaigazolást fog kapni tőlünk a megrendelésről.

 

 

Mennyi időn belül lesz beszerelve?

Általában, normál esetben pár napon belül meg tudjuk oldani a beépítést, sürgős esetben pedig rugalmasak vagyunk és akár 1 napon belül tudjuk vállalni a munkát felár nélkül (Budapest és Pest megyében) időpontot tud foglalni telefonon vagy űrlapon keresztül is.

 

 

Nagy kosszal jár a szerelés, beépítés?

Nem. Szerelőink szakképzett szakemberek, profi szerszámokkal és profi gépekkel vannak ellátva, figyelni fognak arra hogy a lehető legkisebb kosszal járjon a beépítés de minden esetben feltakarítunk magunk után a munka végeztével.

 

 

Garancia van-e a készülékekre?

Igen, minden készülékhez 10 év gyártói garancia tartozik

 

 

Kell-e áram vagy elem a nyílászáróba beépített légbevezetőkhöz?

NEM. A készülék a légszállítást a belső relatív páratartalom szerint szabályozza (kivéve az EMF, EFR típus, amelyek kézi működtetésűek)

 

 

Egyszerű a karbantartás?

Igen. beszabályozás nem szükséges, csak éves portalanítást igényel.